За нас


Платформата за валидиране на плащанията на www.iban.com се управлява от GV Solyushans Ltd,
фирма, регистрирана в България с адрес: Асен Златаров 16, 4000 Пловдив
Нашата компания се специализира в предоставянето на Софтуер като услуга(SaaS) като решение за валидиране на бизнес плащания .

Какво правим ние

С постоянно нарастващ брой на компаниите, които използват нашите услуги, ние сме надежден доставчик на валидиране и оптимизиране на плащанията.
Нашият набор от достъпни и лесни за използване онлайн услуги като SaaS и UI, помага на компаниите да се предпазят от неуспешни транзакции, да ускорят процеса на плащане и да се защитят от измами.
Целият процес се осъществява в безопасна среда, където всички данни, изпратени към нашата платформа, се обработват като строго поверителни.

Основната цел е да осигурим надеждни и актуални банкови данни, потвърдени и получени от надеждни партньори като S.W.I.F.T., Vocalink, Deutsche Bundesbank, Banque de France и др.

 • Продукти, които са ефективни и лесно приложими.
 • Решения, които помагат за решаването на технически и бизнес предизвикателства.
 • Доказана, надеждна технология и професионализъм.
 • Квалифицирана и специализирана техническа помощ при всяко запитване на клиента.
Какво правим ние?
Нашите ценности

Нашите ценности

Ние вярваме в:

 • своята ефективност, предоставяйки прости решения на сложни проблеми.
 • прозрачността и честността. Компанията трябва да има човешко лице. Да бъде отговорна и лоялна към своите клиенти и партньори.
 • удовлетвореността на клиента, сътрудничим с клиентите си с цел подобряване на услугите.
 • споделянето на знания. Нашият уебсайт не е само платформа за продажба на услуги. Ние разработваме разяснителни материали и предоставяме безплатни ресурси на всеки, който се нуждае от разяснения относно банкови плащания и технически детайли като BIC кодове, валутни курсове, IBAN структура и информация за държавите и др.

Нашите партньори

Коректните банкови данни са в основата на нашите услуги и затова държим те да са възможно най-актуални и точни. Изграждайки стратегически сътрудничества с институции в разплащателния сектор, ние предоставяме надеждна и актуална информация за източника на плащане. Към нашите партньори спадат национални банки, финансови институции и частни компании, които издават и поддържат ресурси с данни на банкови кодове.

S.W.I.F.T. SCRL
Deutsche Bundesbank
La Banque de France Eurosisteme
Vocalink LTD (Mastercard)

Нашият компактен екип от разработчици, предприемачи и ИТ специалисти има опит в разработването на услуги за валидиране на плащания от 2009 г.
Работим върху решения за валидиране на плащания в различни индустрии.
Заради бързото развитие на платежните схеми на Европейския съюз, ние се специализирахме в усъвършенстването на банковите плащания за нашите корпоративни клиенти.
Тъй като Международният номер на банкова сметка (IBAN) стана водещ формат за идентификация на банкови сметки, ние разработихме централизирана система за валидиране на IBAN данни.

 • Днес

  С помощта на хиляди компании, вярващи в нашите методи за валидация, ние продължаваме да растем, да се развиваме и да подобряваме системата си, за да предоставяме все по-добри услуги във валидирането на плащания.

 • 2016

  След като вече притежавахме значителна клиентска база, използвайки първата версия на API и потребителския интерфейс, разширихме гамата от услуги и внедрихме подобрени API на новата платформа на www.iban.com

 • 2015

  Пуснахме в употреба Софтуер като услуга( SasS ),IBAN Валидиране и Калкулиране, включващи основни API функции.

 • 2013

  Стартирахме първата платформа за валидиране на IBAN. С първия си уебсайт предоставихме безплатна функция за IBAN валидиране.